Nieuws

Dutch Spices Foodservice: hét verrassendste en smaakvolste assortiment op de beurs Gastronomie

Dutch Spices Foodservice: hét verrassendste en smaakvolste assortiment op de beurs Gastronomie

Op 10 en 11 november 2014 vindt hét culinaire vakevenement 'Gastronomie' plaats. Dutch Spices zal haar nieuwe lijn strooibussen voor de Foodservice presenteren welke wordt gekenmerkt door hét verrassenste en smaakvolste assortiment vol gouden kansen! Het gehele assortiment van Dutch Spices is tevens vrij van 24 allergenen. Hiermee is Dutch Spices uniek in Europa.

Bij de vakbeurs Gastronomie draait het om hoogwaardige producten en diensten. Op de beurs worden de bezoekers op de hoogte gebracht van de nieuwste producten, kook- en bereidingstechnieken, technologieën en veel meer.

Een belangrijke nieuwkomer op de beurs en in de Foodservice is Dutch Spices. Dutch Spices streeft ernaar om smaakvolle voeding voor iedereen te maken, ook voor mensen met een voedselovergevoeligheid. Maar liefst 24 allergenen worden niet verwerkt als ingrediënt én zijn niet via kruisbesmetting aanwezig. Dutch Spices hanteert het strenge allergenenmanagementsysteem, de VITAL-norm.
Dutch Spices is het enige kruiden- en specerijenbedrijf in Europa dat het zo goed voor elkaar heeft en aan de VITAL-norm voldoet. Maak kennis met Dutch Spices op standnummer D070.

Naast ruim 100 stands kunnen bezoekers in drie aparte ruimtes elk uur interessante workshops, proeverijen en presentaties bijwonen. De beurs Gastronomie vindt plaats in de Jaarbeurs Utrecht. De openingstijden zijn:
- maandag 10 november van 11.00 uut tm 19.00 uur
- dinsdag 11 november van 11.00 tm 18.00 uur.

Naar het overzicht