Nieuws

VBZ: aandacht voor allergenen volgens SimplyOK

VBZ: aandacht voor allergenen volgens SimplyOK

Op 14 januari 2020 organiseert de Vereniging voor de Bakkerij- en Zoetwarenindustrie (VBZ) een Kwaliteitsplatform. Vier sprekers zullen het thema 'Allergenen volgens SimplyOK certificering' belichten.

Stichting SimplyOK heeft een certificatieschema ontwikkeld, waarbij het allergenenbeheersysteem van het bedrijf in de praktijk wordt beoordeeld. 
Dutch Spices was in 2018 het eerste bedrijf met SimplyOK certificering. In 2019 was Dutch Spices het eerste bedrijf dat voor de tweede keer  de SimplyOK certificering behaalde. 

Namens Dutch Spices zal Thédor van der Vleuten de deelnemers meenemen in de dagelijkse praktijk en ervaringen van de afgelopen 10 jaar met hen delen.

Locatie & Inschrijving
Het symposium vindt plaats in het Fletcher Hotel Nieuwegein-Utrecht, Buizerdlaan 10, 3435 SB te Nieuwegein. Vanaf 13.30 uur zijn Kwaliteit en QUESH-managers van harte welkom. Vanaf 16.30 uur wordt het programma afgesloten met een netwerkborrel.

Voor meer informatie, klik hier.
Aanmelden via vbz@vbz.nl (deelnamekosten voor niet-leden: € 200,-).

Naar het overzicht