De droom van Dutch Spices

Volgens de filosofie van Dutch Spices moet iedereen veilig en smaakvol kunnen eten. Want wij weten dat eten een belangrijke rol vervult in ons leven: voor gezondheid, voor groei en om samen van te genieten. En dat recht heeft iedereen.

 • Steeds meer mensen zijn
  bewust van gezond eten
 • Transparantie in de voedselketen
  is voor mij belangrijk
 • Wil jij ook ongestoord
  voedsel bereiden
 • Onze droom is iedereen
  hetzelfde voedsel

Waarom Dutch Spices

 • We hebben passie
  voor voedsel
 • Dezelfde heerlijke
  smaak
 • Wij streven naar trans-
  parantie in de keten
 • Dutch Spices een
  begrip sinds 2011

Dutch Spices wil voeding maken voor iedereen. Dit voedsel moet smaakvol, betaalbaar en beschikbaar zijn. In de producten verwerken wij geen allergenen, zodat ook mensen met een voedselallergie kunnen genieten en variëren.


Ontdek wie wij zijn

Onze producten

Dutch Spices stelt producten beschikbaar voor diverse markten: industrie, ambacht, consument en foodservice. Want daar waar mensen (gaan) eten en/of eten kruiden, wil Dutch Spices mensen ontzorgen door smaakvolle en veilige producten aan te bieden.

Topsport

Mede door de moderne productielocatie, geschoolde werknemers en grote kennis van allergeenveilige producten en processen garandeert Dutch Spices dat de door haar geproduceerde en/of geleverde producten voldoen aan de VITAL norm. VITAL is de wereldwijd geaccepteerde norm voor allergenenmanagement. Deze strenge norm kan alleen nageleefd worden in samenwerking met alle schakels in de keten. Dit vraagt dagelijks een topsport benadering van vele partijen.


Lees meer over de VITAL norm

Voor wie

Dutch Spices is een Partner For Great Taste in smaakvolle oplossing voor een grote groep voedselproducerende bedrijven (industrie, zowel nationaal en internationaal) & versspecialisten (ambachtelijke sector). Er is een groeiende groep consumenten die steeds meer let op de relatie tussen gezondheid en voeding en de kwaliteit van voeding.


Lees meer over onze doelgroep

Actueel

Dagelijks kunnen we genieten van eten en drinken en hebben we een ruime keuze. Er zijn internationaal vele interessante ontwikkelingen in het voedingslandschap, deze informatie willen wij graag met u delen. Of het nu gaat om een smaakvol recept, een nieuwe studie, een beurs of een relevant artikel. Heeft u zelf interessant nieuws? Laat het ons weten.


Ontdek het hier!

“Wij geloven in een wereld waarin voeding voor iedereen
smaakvol, betaalbaar en beschikbaar moet zijn.”