De droom van Dutch Spices

Volgens de filosofie van Dutch Spices moet iedereen veilig en smaakvol kunnen eten. Want wij weten dat eten een belangrijke rol vervult in ons leven: voor gezondheid, voor groei en om samen van te genieten. En dat recht heeft iedereen.

 • Steeds meer mensen zijn
  bewust van gezond eten
 • Transparantie in de voedselketen
  is voor mij belangrijk
 • Wil jij ook ongestoord
  voedsel bereiden
 • Onze droom is samen genieten van
  hetzelfde voedsel
Dutch Spices

Waarom Dutch Spices

 • Passie
  voor voedsel
 • Dezelfde heerlijke
  smaak
 • Wij streven naar trans-
  parantie in de keten
 • Dutch Spices een
  begrip sinds 2011

Dutch Spices wil voeding maken voor iedereen. Dit voedsel moet smaakvol, betaalbaar en beschikbaar zijn. In de producten verwerken wij geen van de 14 wettelijke allergenen, zodat ook mensen met een voedselovergevoeligheid kunnen genieten en variëren. Ook ingrediënten die niet toegestaan zijn vanuit de richtlijnen van vegetarisch, veganistisch of halal zijn uitgesloten.


Ontdek wie wij zijn

Onze producten

Dutch Spices stelt producten beschikbaar voor de voedingsindustrie en de versspecialist. Want daar waar mensen (gaan) eten en/of eten op smaak brengen, wil Dutch Spices mensen ontzorgen door smaakvolle en veilige producten aan te bieden.

Topsport

Mede door de moderne productielocatie, geschoolde werknemers en grote kennis van allergeenveilige producten en processen garandeert Dutch Spices dat de door haar geproduceerde en/of geleverde producten voldoen aan de VITAL norm. VITAL is de wereldwijd geaccepteerde norm voor allergenenmanagement. Deze strenge norm kan alleen nageleefd worden in samenwerking met alle schakels in de keten. Dit vraagt dagelijks een topsport benadering van vele partijen.


Lees meer over de VITAL norm

Voor wie

Dutch Spices biedt smaakvolle oplossingen voor een grote groep voedselproducerende bedrijven (industrie, zowel nationaal en internationaal) & versspecialisten (ambachtelijke sector). Er is een groeiende groep consumenten die steeds meer let op de relatie tussen gezondheid, well-being, samenzijn en de (kwaliteit van) voeding.


Lees meer over onze doelgroep

Actueel

Er zijn internationaal vele interessante ontwikkelingen in het voedingslandschap, deze informatie willen wij graag met u delen. Of het nu gaat om een smaakvol recept, een nieuwe studie, een beurs of een relevant artikel. Heeft u zelf interessant nieuws? Laat het ons weten.


Ontdek de actualiteit!

“Wij geloven in een wereld waarin voeding voor iedereen
smaakvol, betaalbaar en beschikbaar moet zijn.”