Nieuws

Dutch Spices krijgt waardering als ingrediëntenleverancier

Dutch Spices krijgt waardering als ingrediëntenleverancier

VMT heeft het Nederlandse Partner of Choice onderzoek uitgevoerd. Een van de resultaten is dat met Dutch Spices graag zaken worden gedaan.

Het Nederlandse Partner of Choice onderzoek is een onafhankelijk onderzoek van VMT. Lezers en bezoekers hebben een selectieve enquête ingevuld op het gebied van 12 relevante werkgebieden, waaronder Food ingredients.  
Op de vraag "Met welke bedrijven doet u het liefst zaken?"  kwam Dutch Spices in de top 3.

Reactie Elske Mouw, directeur
"Vanuit Dutch Spices zijn wij ontzettend blij met deze waardering. Wij willen de lezers en relaties bedanken voor het vertrouwen en de samenwerking. Deze mooie uitslag laat zien dat we met Dutch Spices met het thema inclusiviteit, onderscheidend zijn in het samenwerken met bondgenoten om onze missie en visie verder uit te dragen. Dit doen wij met een optimistisch en positief team dat betekenisvol wil zijn voor een grote groep mensen voor wie de keuze voor voeding niet altijd heel eenvoudig is."

Opzet van het onderzoek
Allereerst is gevraagd of lezers betrokken zijn bij de inkoop van producten en/of diensten. Was dit het geval, dan werd de vervolgvraag gesteld in welke categorieën men zoal producten en/of diensten inkoopt.
Van de leveranciers die men kent, werd gevraagd welke de voorkeur verdient. Op deze wijze is een ranking ontstaan van de top. De inkopende lezer heeft dus bepaald welke leverancier zijn voorkeur geniet. 

Lees  hier  de resultaten van het VMT onderzoek.
Lees  hier de volledige reactie van Elske Mouw (interview door VMT).

Naar het overzicht