Dutch Spices Academy

De Dutch Spices Academy vormt het kennis- en trainingscentrum als het gaat om smaakvolle allergeenveilige producten en processen. Een wekelijkse bijeenkomst, waarin training, overleg en discussie centraal staan, zorgt ervoor dat onze medewerkers het hoogste kennisniveau behouden. Het is ook mogelijk om zelf een Academy bij te wonen of hieraan bij te dragen. Neem hiervoor contact met ons op.

Opleiding en training

Om onze droom blijven waar te maken, vormen opleiding en training een belangrijk onderdeel van de Academy. Hierdoor blijft Dutch Spices altijd de voorloper op het gebied van smaakvolle en allergeenveilige producten. Zowel onze klanten, personeel en partners binnen de keten zullen door middel van opleiding en training profiteren van het hoge kennisniveau van de Academy.

Constante kennisgroei

Dutch Spices is continue in overleg met wetenschappers, overheden, klanten en consumenten. Deze samenwerking leidt tot een constante groei van het kennisniveau op het gebied van allergeenveilige producten en processen.

Keten beheersing

De groei van het kennisniveau bij Dutch Spices leidt tot perfectionering van de manier waarop wij de keten beheersen. Dit geldt ook voor onze partners; hoe beter zij op de hoogte zijn van onze manier van werken, hoe beter er wederzijds op elkaars wensen kan worden ingespeeld.

naar de werkwijze
Ketenbeheersing
“Wij geloven in een allergeenveilige wereld waarin
iedereen smaakvol en veilig kan eten.”