Over Dutch Spices

Volgens de filosofie van Dutch Spices moet iedereen smaakvol en veilig kunnen eten. Want wij weten dat eten een belangrijke rol vervult in ons leven: voor gezondheid, voor groei en om samen van te genieten. En dat recht heeft iedereen.

Daarom is in 2011 Dutch Spices opgericht. Voor het opstarten van deze onderneming is over elke stap zeer goed nagedacht. Dit geldt voor de bouw van de High Care productieruimtes, het allergenenmanagementsysteem, specificaties, grondstoffenbeheer, productontwikkeling, selectie, verpakking, leverancierscontrole, luchtbehandeling en training van het personeel, kleding, schoonmaak en logistiek.

Naast de unieke positie in allergenenmanagement werken wij iedere dag aan onze droom om smaakvolle, veilige en betaalbare voeding te maken voor iedereen. Het aantal consumenten dat minder of geen vlees eet of eet volgens de halal-voorschriften, neemt toe en vraagt om smaakmakers die aan die richtlijnen voldoen. Met trots kunnen we zeggen dat anno 2021 alle producten van Dutch Spices voldoen aan de richtlijnen voor vega(n) en halal-gecertificeerd zijn.

Dutch Spices werkt en identificeert vanuit de kernwaarden veiligheid, kennis, betrouwbaarheid, betrokkenheid en discipline.

Dutch Spices is onderdeel van de Bieze Food Group en beschikt over een solide basis.

Naar het waarom
“Wij geloven in een wereld waarin iedereen smaakvol en veilig kan eten.” Ongeacht of iemand een voedselovergevoeligheid heeft. Ongeacht of iemand vegetarisch of veganistisch eet en ongeacht of iemand volgens de halal-richtlijnen eet.