Sectoren

Dutch Spices biedt smaakvolle oplossingen voor vele voedselproducerende bedrijven (industrie, zowel nationaal en internationaal) & versspecialisten (ambachtelijke sector zoals slagerijen, groentezaken en visspecialisten). Er is een groeiende groep consumenten die steeds meer let op de inname en de kwaliteit van voeding.
Door te werken met de producten van Dutch Spices kunt u een enorme variatie producten aanbieden die geschikt zijn voor een grote groep consumenten, ook consumenten met een voedselovergevoeligheid (in het gezin) en ook voor consumenten die de richtlijnen van vega(n) en halal volgen.

Voedingsmiddelenindustrie

Voor onze klanten is onderscheid in smaak zeer belangrijk, de kruidenmix, marinade of saus bepaalt dit voor het grootste deel. Daarom leveren wij naast smaakvolle producten in ons assortiment, vooral maatwerk. Altijd geldt dat smaak en veiligheid voorop staan. U kunt aangeven welke wensen u heeft voor het ontwikkelen van nieuwe smaken. Wij voldoen graag aan uw wensen als het gaat om verpakkingsvorm en de inhoud. Zo kunt u helpen mee te werken aan onze droom om een brede keuze smaakvolle voeding te maken.

Naar de producten

Versspecialist

Als de versspecialist in de ambachtelijke sector kunt u bij Dutch Spices kiezen uit een ruim, smaakvol en onderscheidend assortiment. Of u werkt in de slagerij, vissector, groentezaak of de bakkerij, laat ons weten wat u nodig heeft en wij adviseren u over smaakvolle oplossingen. Ook de versspecialist krijgt steeds meer vragen van hun klanten over producten die veilig zijn voor bepaalde allergenen, bepaalde E-nummers niet bevatten, geschikt zijn voor vegetariƫrs of veganisten of voldoen aan de halal-richtlijnen. U bent bij Dutch Spices aan het juiste adres.

Naar de producten
Versspecialist

Ervaringen / referenties

“Wij geloven in een wereld waarin iedereen smaakvol en veilig kan eten.” Ongeacht of iemand een voedselovergevoeligheid heeft. Ongeacht of iemand vegetarisch of veganistisch eet en ongeacht of iemand volgens de halal-richtlijnen eet.