Doelgroepen

Dutch Spices is een Partner For Great Taste voor een grote groep voedselproducerende bedrijven (industrie, zowel nationaal en internationaal), versspecialisten (ambachtelijke sector zoals slagerijen, groentezaken en visspecialisten), foodservice en de consument. Er is een groeiende groep consumenten die steeds meer let op de inname en kwaliteit van voeding. Door te werken met de producten van Dutch Spices weert u de 24 meest voorkomende allergenen en kunt u deze groeiende groep blijven informeren en bedienen.

Voedingsmiddelenindustrie

Voor onze klanten is onderscheid in smaak zeer belangrijk, de kruidenmix bepaalt dit voor het grootste deel. Daarom hebben wij vrijwel geen standaard producten maar leveren wij maatwerk. Altijd geldt dat smaak en veiligheid voorop staan. U kunt aangeven welke wensen u heeft voor het ontwikkelen van nieuwe smaken. Wij voldoen graag aan uw wensen als het gaat om verpakkingsvorm en de inhoud. Zo kunt u helpen mee te werken aan onze droom om een brede keuze smaakvolle en allergeenvrije voeding te maken.

Naar de producten

Versspecialist

Als de versspecialist in de ambachtelijke sector kunt u bij Dutch Spices kiezen uit een ruim, smaakvol en onderscheidend assortiment. Of u werkt in de slagerij, vissector, groentezaak of de bakkerij, laat ons weten wat u nodig heeft en wij gaan samen met u aan de slag voor een smaakvolle oplossing. Ook de versspecialist krijgt steeds meer vragen van hun klanten over producten die vrij zijn van bepaalde allergenen en/of E-nummers. U bent bij Dutch Spices aan het juise adres, ook kruisbesmetting is uitgesloten.

Naar de producten
Versspecialist

Foodservice

Er is een groeiende groep consumenten die bewuster met eten bezig is. Belangrijke voorwaarden zijn: smaakvol, hoge kwaliteit, veilig, uniek en pure smaken en geen of zo min mogelijk toevoegingen. Een interessante ontwikkeling! Speciaal hiervoor heeft Dutch Spices een Foodservice lijn ontwikkeld. Naast enkelvoudige kruiden en specerijen treft u hierin ook unieke mixen aan.

Naar de producten

Thuisgebruik

De meeste consumenten kruiden en marineren thuis de maaltijd. Een grote groep voedingsbewuste consumenten weert bepaalde hulpstoffen in de voeding, zoals E-nummers. Daarom heeft Dutch Spices het consumentenmerk Simply Spices ontwikkeld. Via de webshop kunt u zelf een SIXPACK samenstellen met uw 6 favoriete smaken. Via deze link www.simplyspices.nl gaat u rechtstreeks naar de webshop van Simply Spices.

Naar de producten
Thuisgebruik

Ervaringen / referenties

“Wij geloven in een allergeenveilige wereld waarin
iedereen smaakvol en veilig kan eten.”