Nieuws

Welkom bij Dutch Spices

Welkom bij Dutch Spices

Allergeenvrije voeding voor iedereen, dat is onze droom. Dat is waarom Dutch Spices is opgericht. Met deze nieuwe organisatie zetten wij een unieke stap op het gebied van allergeenvrije productie van kruiden, specerijen, blends en totaaloplossingen.

De nieuwe High Care productielocatie van Dutch Spices is er wat betreft lay-out, inrichting, machinepark, werkprocedures, reiniging en bezetting volledig op gericht om kruisbesmetting te voorkomen. Daarnaast heeft een strenge selectie van onze grondstofleveranciers ervoor gezorgd dat Dutch Spices kan voldoen aan het hoogste niveau van het VITAL systeem. Het VITAL systeem (Voluntary Incidental Trace Allergen Labelling) is ontwikkeld om de levensmiddelenindustrie te ondersteunen bij het opzetten van een betrouwbaar allergenen managementsysteem.

Door het ontbreken van wetgeving op het gebied van kruisbesmetting weten levensmiddelenbedrijven tot op dit moment niet welke en hoeveel allergenen ze ontvangen van hun leveranciers. Een samenwerking met Dutch Spices brengt hier een positieve verandering in, omdat Dutch Spices voldoet aan Action Level 1 van het VITAL systeem. Op deze website krijgt u een uitgebreid beeld van onze filosofie en werkwijze. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor in Nijkerk via telefoonnummer 033 - 2475600. Indien gewenst kunt u contact opnemen met onderstaand contactpersoon:

Dhr. Thédor van der Vleuten
Commercieel manager
+31 (0)6 – 11326272
t.vleuten@dutchspices.nl

Wij hopen dat u tijdens het bezoek aan deze website geïnteresseerd raakt in onze mogelijkheden.

Met vriendelijke groet,
Dutch Spices

Frank Patz
Directeur

Naar het overzicht