Nieuws

Update specificaties Dutch Spices

Update specificaties Dutch Spices

Dutch Spices heeft haar specificaties gewijzigd. Alle afnemers zijn hierover reeds geïnformeerd.

Hierbij een overzicht van de wijzigingen:

  • De voedingswaarden zijn waar nodig aangepast aan de hand van de nieuwste inzichten en analysegegevens van de grondstoffen
  • De algemene disclaimer onderaan de specificatie is aangepast of waar nodig (bij de voedingswaarden) is een disclaimer toegevoegd
  • De opslagcondities van marinades en andere vloeibare producten zijn gewijzigd naar gekoeld bewaren (<7°C)
  • Bij een groot aantal droge producten is het kiemgetal verlaagd van < 1.000.000 kve/g naar < 100.000 kve/g
  • Bij marinades is het advies toegevoegd “schudden voor gebruik”
  • Waar mogelijk is de microbiologische omschrijving van Salmonella aangepast naar de nieuwe wettelijke omschrijving “niet aangetoond in 25g”.

Voor vragen, neem contact op met uw contactpersoon of via het contactformulier.

Naar het overzicht