Nieuws

Nieuwe producten West-Europa - BBQ-smaak

Nieuwe producten West-Europa - BBQ-smaak

​Als leverancier van smaakmakers richting de voedingsindustrie, ziet Dutch Spices het als haar rol om klanten te informeren over trends, (allergeenveilige) ontwikkelingen in de keten en productintroducties in het algemeen.

In veel landen is het BBQ-seizoen al begonnen. Leveranciers en producenten van consumentenproducten hebben zich voorbereid op het nieuwe BBQ-seizoen en nieuwe producten geïntroduceerd.

Dutch Spices heeft een rapport samengesteld met daarin een overzicht van vijf productintroducties in de retail in West-Europa (maart 2020). Zie de link onder dit nieuwsbericht.

Binnen ons assortiment hebben wij een selectie gemaakt, geschikt voor BBQ producten op varkensvlees, vis, kip, vegetarische en vegan producten.

- JOEY’S BOSTON BBQ SAUCE: tomatensaus met de kenmerkende rooksmaak
- MIKE’S GREEK MARINADE:  glanzende heldere rode oliemarinade met de karakteristieke Grieks mediterrane smaak
- JACK’S SMOKEY DESIGNMIX:  smaakprofiel vanuit de Zuidelijke Verenigde Staten, rooksmaak met pit door chipotle en chili
- JACK’S SMOKEY SAUSAGE: geschikt om (rook-)worsten mee te kruiden.

Bent u ook geïnteresseerd in het vernieuwen van uw BBQ-assortiment, in lijn met de laatste trends? Bent u geïnteresseerd in lekkere producten die veilig zijn voor 24 allergenen? Neem dan contact  met ons op.

Naar het overzicht