Dutch Spices Peking style sauce 2x5kg

Share this page on social media:

Product Description

Geef je wokgerechten een zoetkruidige smaakboost met deze overheerlijke Peking Style Sauce van Dutch Spices.

Peking Style Sauce van Dutch Spices

Dutch Spices Peking Style Sauce is een zoete saus uit de Aziatische keuken, naar beproefde Dutch Spices-receptuur. De woksaus met boventonen van tomaat en sojasaus heeft een lekker kruidige smaaktwist van knoflook en kaneel, een lichtpittige tint van gember en cayennepeper, en een hint van piment. De oosterse saus geeft je wokgerechten een zinderende zoet-lichtpittige smaakboost en is ideaal voor het aflakken van diverse soorten vlees. Al je klanten zijn er dol op.

Voor wokken en meer

Met de kant-en-klare Dutch Spices-saus Peking-stijl maak je in een handomdraai de heerlijkste exotische wokgerechten, bijvoorbeeld met rund en kip. De zoete rode woksaus past perfect bij talloze culinaire combinaties van roergebakken groenten, en is goed te combineren met rijst, mie en noedels. De adviesdosering is 100 gram saus per kilo product. Lak er ook je kip, rundvlees en varkensvlees mee af voor een zoetpittig glanzend korstje.

In kunststof emmer

De vloeibare, lobbige Peking Style Sauce van Dutch Spices wordt geleverd in handige kunststof emmers met een stevige groene deksel. De emmer is stapelbaar en gemakkelijk met een schrapkaartje leeg te maken. Ongeopend is de woksaus 12 maanden houdbaar (zie THT-datum op de emmer). Bewaar het product gekoeld en droog in gesloten verpakking. Schudden voor gebruik.

Productinformatie

EAN Code: 8711648087804
Brand: Dutch Spices
Product code: 1003748
Land van oorsprong Nederland

Houdbaarheid

Minimale houdbaarheid vanaf levering 22 dagen

Certificering

Vrij van 14-allergenen HalalCorrect SimplyOk 100% Vega & Vegan

Maten en gewichten

Nettogewicht (g) 10000
Brutogewicht (g) 10404