Product Description
Geef je vlees, vis en gevogelte een typische Indiase smaaktwist met deze zoetkruidige Marinade Bombay Taste van Dutch Spices.
Marinade Bombay Taste van Dutch Spices
Dutch Spices Marinade Bombay Taste is een glanzende okergele oliemarinade met een garnituur van fijne paprika, naar beproefde Dutch Spices-receptuur. Deze marinade op basis van raapolie is samengesteld uit kruiden en specerijen die veel in India worden gebruikt, zoals kurkuma, gemberpoeder, lavas, komijn, sereh en kardemom. Met zijn zoete kerriesmaak en verleidelijke geur van kerrie en knoflook geeft deze kruidenolie je etenswaren een typische Indiase smaaktwist.
Voor vlees, vis en gevogelte
Van Bombay-spiesjes tot tropische kalfsoesters: met Dutch Spices-oliemarinade Bombay Taste maak je van alle soorten vlees, vis en gevogelte de mooiste culinaire creaties met een vleugje Azië. Marineer je kip, varkensvlees, witvis, zalm of garnalen eenvoudig in of met de kruidenolie en roerbak deze met aardappel en diverse groenten. De adviesdosering is 80 gram marinade per kilo product. Geef met de marinade ook alles wat op de barbecue of grill gaat, een Bombay-boost.
In handige jerrycan
De vloeibare Dutch Spices-marinade Bombay Taste wordt geleverd in handzame jerrycans. De kant-en-klare kruidenolie is zo gemakkelijk en hygiënisch schenk- en doseerbaar. Ideaal voor gebruik bij hotpots en bijvoorbeeld catering. Ongeopend is de marinade 12 maanden houdbaar (zie THT-datum op de verpakking), mits gekoeld bewaard. Schudden voor gebruik.