Productomschrijving
Geef je vlees, vis en gevogelte een typisch Thaise smaaktwist met deze rode Red Curry Marinade van Dutch Spices.
Red Curry Marinade van Dutch Spices
Dutch Spices Red Curry Marinade is een glanzende rode oliemarinade met een garnituur van kokos, chili, ui, knoflook, paprika, peterselie en basilicum. Deze zinderende marinade op basis van raapolie is samengesteld uit kruiden en specerijen die veel in de Thaise keuken worden gebruikt. De lichtpittige kruidenmarinade heeft de typisch Thaise volle smaak van rode curry, verrijkt met chili, ui, knoflook, citroengras en laos. Vleugjes limoen en basilicum geven de kruidenolie een fris accent.
Voor vlees, vis en gevogelte
Van biefstukreepjes tot kabeljauwrolletjes: met Dutch Spices-oliemarinade Red Curry maak je van alle soorten vlees, vis en gevogelte de mooiste culinaire creaties met een vleugje Thailand. Marineer je kip, varkensvlees, rundvlees, witvis, zalm, garnalen en groenten eenvoudig in of met de kruidenolie. De adviesdosering is 80 tot 100 gram marinade per kilo product. Geef met de rodecurrymarinade ook alles wat op de barbecue of grill gaat, een frispittige smaakboost.
In handige jerrycan
De vloeibare Dutch Spices-marinade Red Curry wordt geleverd in handzame jerrycans. De kant-en-klare kruidenolie is zo gemakkelijk en hygiënisch schenk- en doseerbaar. Ideaal voor gebruik bij hotpots en bijvoorbeeld catering. Ongeopend is de marinade 12 maanden houdbaar (zie THT-datum op de verpakking), mits gekoeld bewaard. Schudden voor gebruik.